Vi vil gi innbyggere enda bedre tjenester!

 

Det er det Nord Forvaltning jobber for og har i sitt DNA. Vi ønsker å hjelpe kommuner, slik at de kan gi sine innbyggere enda bedre tjenester. Det måtte gjøre konkrete oppgaver, eller være sparringspartner.

 

Alle vi som bor i Norge, tilhører en eller annen kommune. Barna våre går i barnehage, skole eller SFO. Barna er av og til på en helsestasjon for oppfølging. Vi kjører på kommunale veier. Bestemor bor i en omsorgsbolig. Hvis vi skal bygge et hus, må vi ha godkjenning fra kommunen. Hvis det er et barn som ikke har gode nok omsorgspersoner, hjelper barnevernet disse barna. Begynner det å brenne, så kommer en brannbil eller to med hjelp. Du skjønner hvor vi vil? Det er så mye i ditt, mitt og vårt liv som innbefatter kommunale tjenester i løpet av livet. Det er ikke alltid at vi som innbyggere ser det.

 

Malin har jobbet i mange år i kommune, og synes det har vært utrolig givende. Hun kan ikke stikke nåler i noen, eller har tålmodighet til å lære barn å lese. Men hennes bidrag var å legge til rette for de administrative tjenestene man må gjøre i tillegg. Slik at fantastiske flinke ansatte kan hjelpe innbyggere 24 timer i døgnet og 365 dager i året innenfor sine profesjoner. For jeg vet ikke av noen mennesker som er så stolte av sine jobber, som det kommunale ansatte er. Denne kulturen har vi tatt med oss i Nord Forvaltning. Vi ønsker å gi kommuner den støtte og hjelp de trenger i hverdagen. Om det måtte være å løse en spesiell case, eller hjelpe til med et oppdrag på lengre sikt. For vi vet at det er ikke enkelt i en stram økonomi å få ting gjort. Vi vet at det ikke alltid er så enkelt å få ansatt noen for en kort periode. Det er kanskje ikke så enkelt å få relevant kompetanse i det hele og store?

 Hva kan vi hjelpe deg med?

Så lenge du ikke trenger noen til å sette en vaksine, kan Nord Forvaltning hjelpe til med økonomiske og finansielle oppgaver. Det være å ta finansforvaltningen for deg, utføre økonomiske analyser i form av finansielle nøkkeltall eller hvilken organisasjonsform dere skal velge på en kommunal tjeneste. Vi kan lage en strategi og plan for internkontroll arbeidet deres, analyse på en innkommet garantisøknad, hjelpe til med eiermelding, lage finansreglement og økonomireglement, bistå i årsavslutning, kvalitetsikre regnskapet.

Vi hjelper deg til å gi mest mulig effektive tjenester til deres innbyggere.

 

Vi vet jo at kommuner får enda mindre penger fra staten i fremtiden, og mange flere tjenester som må gjøres. Hvordan skal dette løses? Jo, kommuner må se på sine tjenester. Hvordan gjøres oppgavene? Hvem gjør oppgavene? Hvordan kan vi jobbe smart, og samtidig gi innbyggere det de fortjener? Kommunen må ha tid til å konsentrere seg om dette, og da kan Nord Forvaltning være deres støttespiller og arbeidende maur, slik at du får tid til å jobbe for innbyggerne i kommunen.  

 

Ha en riktig fin dag videre.

Close

50% Ferdig

Registrer deg og få nyhetene rett i innboksen din. 

Sjekk spamboksen, av og til kan mail havne der.