Hvem er vi?

Nord Forvaltning AS sin reise startet i 2019, og ble etablert i 2020. 

Visjonen vår er å hjelpe kommuner med økonomi og finans, slik at dere får tid til å tilby best tjenester til deres innbyggere. 

Våre verdier er trygghet, tillit og tilgjengelighet. Vi skal være et trygt valg hvor vi ikke selger deg tjenester du ikke trenger. Du skal ha tillit til at vi sier vår mening, men samtidig jobber for det beste til innbyggere. 

Malin Påve Solberg

Gründet selskapet i 2020, og har jobbet med økonomi og finans i Tromsø kommune siden 2010. Har jobbet med eierskap, kommunale garantier, politisk saksbehandling, budsjettering og kommunal regnskap, med hovedfokus på finans. Malin har master i økonomi fra handelshøgskolen i Bodø, årsstudium i pedagogikk fra 2022, kapitalforvalter og renteanalytiker fra foreningen for finansfag/NHH. 

Skrev boka Finanshåndboka som kom ut i 2022. 

Ole Martin Høgmo

Utdannet kommunaløkonom med 40 års erfaring fra kommunal sektor. Erfaring med økonomisystemet Agresso. Kan Kostra, kommunale regnskapet og budsjettering. Hovedfokus inn mot investering og finansiering de siste årene. Jobbet mye med skjæringspunktet mellom politikk og administrasjon.

 

Stig Nordby

Jobbet som innkjøpssjef i Tromsø kommune, og bistår med opplæring og støtte rundt offentlige anskaffelser. 

Close

50% Ferdig

Registrer deg og få nyhetene rett i innboksen din. 

Sjekk spamboksen, av og til kan mail havne der.